Måndagens köp v.38 2021

 

Loggar man in på sin portfölj idag är det inget muntert. Däremot är allt lite billigare vilket passar bra när man ska köpa sin sedvanliga måndagsportion med aktier.

Brookfield Infrastructure Corp

Handelsbanken A

Akelius D

Köp i flera aktier idag tack vare en del slantar som ligger på olika konton från utdelningar. Brookfield Infrastructure äger som namnet låter en massa infrastruktur som oljeledningar, mobilmaster och hamnar m.m. Sådant som kommer användas i lång tid framöver. Utöver detta passar jag på och ta in lite mer Handelsbanken och väntar med spänning på hur mycket som ska delas ut efter att utdelningsbegränsningarna släpps. Om marknaden är på väg ner gör det inget om Akelius kan dämpa fallet lite. Därför fick det också komma in lite fler av dem i portföljen.