Två sparappar som hjälper dig att hålla koll på ekonomin

Inlägget innehåller reklamlänkar för Lunar och P.F.C. 

Letar du efter en app som kan ge dig en överblick över vad du har lagt pengar på under månaden? Vill du kunna göra en enkel budget och ha i din app? Ja, då finns det olika appar att välja mellan. Här under kommer två sparappar som hjälper dig hålla koll på ekonomin.

1. Lunar

Lunar är appen som ger dig stenkoll på dina pengar. Den kategoriserar utgifterna åt dig. Du kan också göra en budget som du kan följa upp direkt i appen. De erbjuder en sparränta på 1,05 % och man kan till och med köpa aktier direkt i appen i samarbete med Saxo Bank. Registrera dig hos Lunar.


2. P.F.C

P.F.C ger dig möjlighet att sätta mål för din ekonomi. Du kan enkelt göra en budget och följa upp den direkt i appen. Du kan beställa ett kostnadsfritt Mastercard som du kan använda dig av. De erbjuder också en barnapp där man som förälder kan hålla koll på sina barns spenderande. Registrera dig hos P.F.C.