Måndagens köp v.46 2021

 

Det blir tidigt mörkt ute på eftermiddagarna, men dagen lyses upp av att få köpa aktier. Denna vecka har jag fortsatt med att fylla på i de nya innehaven, samtidigt som det har funnits pengar från försäljningen av ICA-gruppen.

Digital Realty Trust

Tele2 B

Xact Norden Högutdelande

Xact Sverige

Castellum

Hufvudstaden A

Intrum

Atlas Copco B

Akelius D

Samhällsbyggnadsbolaget D

Tryg

Då undrar säkert vän av ordning varför jag inte bara fyllt upp de nya innehaven till den storleken de ska ha. Det är för att jag har ett ISK-konto på Nordnet och ett på Avanza, samt ett kapitalförsäkringskonto på Nordnet. Pengarna från ICA ligger på ISK:et hos Nordnet och de nya innehaven ligger på de andra konton. Därför blev det en massa andra köp. Det är länge sedan jag fyllt på aktier i dem, och särskilt glad är jag över att ha köpt mer Intrum. Xact Norden Högutdelande har x-dag idag, så det kommer boosta utdelningen som kommer om en vecka.