Sveriges tråkigaste aktie är….zZz….

 

Förra veckan publicerade jag en omröstning där man skulle rösta fram Sveriges tråkigaste aktie. Det har kommit in en del svar och den aktien med flest röster blev Telia. Tittar man på grafen för aktien under senare tid så ser man att det inte händer så mycket.

Ett annat bolag som fick röster är Fastpartner Pref. I inlägget förra veckan kommenterade signaturen b f just denna aktie och hänvisade till kursutvecklingen. Aktiekemisten är nog beredd att gå med på att den aktien är ännu tråkigare. Se grafen nedan. 
Nästan lika platt som Danmark är den grafen, vilket inte är så konstigt då man fokuserar mest på D-aktien.
Övriga aktier som fick röster var som följer:
  • Ayima
  • Clemondo
  • Essity
  • Gränges
  • Industrivärden
  • Readly
  • Saab
  • SKF
Efter att ha tittat på resultaten vill Aktiekemisten lyfta fram en hypotes. Ingen av dessa aktier är Sveriges tråkigaste aktie, eftersom att Sveriges tråkigaste aktie är så tråkig att man inte ens tänker på den. Vad sägs om den hypotesen?