Börsintroduktion CINT

 

Om man har deltagit i någon panelundersökning någon gång har man med stor sannolikhet deltagit i en som CINT har administrerat. CINT finns i stora delar av världen och klassas som ett mjukvarubolag. Ett stort sådant är det också. Efter introduktionen kommer värdet vara över 9 miljarder.

Börsklimatet är hett just nu. Dessutom har det rapporterats att det inte tog många minuter innan erbjudandet var fulltecknad. Mer än så behöver man inte veta för att man ska bestämma sig för att teckna, för att sedan snabbt sälja vidare aktierna. Varje aktie kommer kosta mellan 62 och 72 kr, och man måste boka minst 150 st. Totalt ska det tecknas aktier för 4 miljarder kronor, varav 46 % har säkrats av ankarinvesterare såsom Swedbank Robur Ny Teknik och Handelsbanken Fonder för att nämna några. Sista tid att teckna är torsdag 18 februari kl 15.00, och handeln börjar dagen efter.

Aktiekemisten tecknar på två konton hos Avanza.

Sedvanlig disclaimer om att detta inte är en köprekommendation. Pengarna kan både öka och minska i värde. Gör alltid din egen analys.