Börsintroduktion Cessatech

Smärtlindrande nässprej för barn som verkar fungera. Det låter inte som någon tokig idé. Cessatech jobbar med just detta och satsar på att lansera produkten 2024 och då även erhålla marknadsexklusivitet i 10 år. 

Bolaget ska ta in 22 miljoner danska enkronor vilket kommer ge ett börsvärde 48 miljoner kronor. Man kan teckna enheter om 2 aktier och 3 optioner, där varje enhet kostar 18,8 DKK. Man tecknar minst 200 enheter. Sista dag att teckna är 24 november, och sedan får man vänta tills den 16 december innan handeln släpps loss på Spotlight market.

62 % av erbjudandet är redan garanterad, så det kommer inte finnas mycket att slåss om för småspararna. Aktiekemisten tecknar i hopp om att få en liten post, men det är nog långsökt att det ska bli något överhuvudtaget.

Detta är ingen köprekommendation. Gör alltid din egen analys.