Alternativ investering hos Kameo

Inlägger innehåller annonslänkar.
Aktiekemistens huvudfokus för att ekonomiskt oberoende är via börsen och utdelningsaktier. Aktiekemisten har dock spanat utanför börsen och för alternativa investeringar som ska komplettera den stora pengamaskinen. I mitten på december förra året anslöt jag mig därför till Kameo för att prova deras tjänst. Kameo är en crowdfundingtjänst för olika fastighetsprojekt, där man som privatperson kan investera. Projekten är tillgängliga i Danmark, Sverige och Norge och tillhör olika riskklasser som också avgör räntan. Det som är bra med Kameo är att det finns säkerheter bakom lånen som gör att risken ändå är förhållandevis låg. Där avgör du dock som investerare om avkastningen och risk förhåller sig rimligt till varandra. Du kan investera 500 kr som lägst och kan få 5-15 % årlig avkastning. Ränta betalas ut månadsvis och beroende på betalningsplanen får du amortering löpande eller i slutet av lånets löptid. Vill du prova Kameo kan du registrera dig via denna länk: Registrera dig hos Kameo.