Handla courtagefritt hos Levler

Detta inlägg innehåller annonslänkar för Levler.

Det dyker upp en och annan ny sparapp då och då. Nu kommer en som kan komma att utmana de större aktörerna på marknaden. Levler är nya på marknaden och bakom företaget finns Söderberg och partners. Just nu erbjuder de courtagefri handel på Stockholmsbörsen fram till 31 mars 2025. Dessutom får man 25 % rabatt på alla fonder. Vill man leka lite med trading skulle man kunna använda Levler för att slippa att vinsten äts upp av courtage.

Levler skriver i sin presentation att det ska vara roligt och enkelt att handla aktier och fonder. “Lika lätt som att handla på nätet”. De erbjuder färdiga fondpaket för den som har svårt att välja och man kan också bläddra bland topp- och inspirationslistor. Det finns över 2000 fonder att välja mellan. När det gäller aktiehandeln är det just nu bara svenska marknaden som erbjuds, men man kommer erbjuda fler längre fram.

Aktiekemisten har öppnat ett konto hos dem. Det var smidigt och tog bara ett par minuter. Insättning kan man göra med Swish och banköverföring. Levler påstår att det ska vara som och handla på nätet, och det är det verkligen också. Aktierna och fonderna visas fram som om de vore artiklar i en webbutik. Aktierna och fonderna förs sedan till en varukorg där man till slut bestämmer hur mycket man ska handla av varje.

Är du nyfiken på hur Levler har lagt upp det hela? Öppna ett konto genom att besöka Levlers hemsida.

Tänk på att alla investeringar innebär en risk att förlora delar av eller hela ditt kapital.