Aktiekemisten provar SAVR

 Inlägget innehåller annonslänkar för SAVR.

Det finns många spartjänster och Aktiekemisten tänkte att det är dags att prova dem. Först ut är SAVR som erbjuder fondsparande på ett ISK där fondavgifterna är lägre jämfört med traditionella fonder. Här kommer mina första tankar efter att ha provat tjänsten.

  • Lätt att skapa konto. Mycket användarvänlig upplevelse för att skapa konto.
  • Starta ISK-konto. Enkelt till att börja med, men att koppla bankkonto kändes lite svårare. Man kan i en meny välja vilken bank man vill koppla sitt konto till, men då ska man scanna en qr-kod. Den gav en länk som man kunde öppna på sin telefon (efter att man väl installerat en qr-kodsläsare). Längst ner på listan kan man dock välja att manuellt fylla i sitt bankkonto.
  • Lätt att sätta in pengar. När kontot väl är kopplat sätter man in pengar med ett knapptryck. Swish erbjuds också.
  • Lätt att starta månadssparande. De mest populära fonderna kommer upp på fondsidan. När man väl valt fond kan man sätta igång fondsparandet med ett par knapptryckningar. Månadssparande från 100 kr.
Allt som allt var det väldigt enkelt att komma igång på SAVR. Aktiekemisten satta igång ett månadssparande på 100 kr i Spiltan Aktiefond Investmentbolag. Det borde inte bli helt fel.
Vill du också prova SAVR? Starta ett konto på ett par minuter här: Klicka här.